Modiga tankar

Modiga tankar

Månadens tema - Tjockt mode

Har du läst Modiga tankar de senaste tre åren vet du redan att jag avskyr tigths och tunika, det som på modeformej har vi döpt till tjockisuniformen. I tightsen igår följande:
Leggings
Jeggings
Treggings
Tighta byxor
På det läggs den knälånga tunikan.

Qeens of tights

Tjockt modePosted by Prudie Wed, November 20, 2013 14:37:05
1, 2, 3, 4
Sätt fart nu!
1, 2, 3, 4

Jag är i helvetet. Det finns varken eldflammor eller is, men själarna piskas mentalt. Jag har hamnat i en ring runt hålet som den fallna ängeln skapade när han tvingades lämna paradiset. Ringen 22 är fruktad. Vi själar cirkulerar runt gymmaskiner som står längst kanten. Utsikten är de andra ringarna, uppåt och neråt. Vi stannar vid varje maskin 20 sekunder, drar i vikterna, cyklar, går på band. Musiken är öronbedövande. Det är alltid samma låt:
”Physical!”
sjunger Olivia Newton John.
Det finns inga speglar, men närmast till väggen projicerar hela tiden den här bilden:

De är Olivia Newton John och Jane Fonda. De var kända för sina videor med aerobics för länge sen. De är ringens 22 dyrkade förebilder. Våra egna Queens of the tights.

Eftersom vi är döda och behöver varken äta eller sova arbetar vi hela tiden med maskinerna, för all tid.
Jag var extrem syndig när jag levde. Det är därför jag har blivit placerad efter kvinnan i gula tights. Hon använder tyngre vikter. Det betyder att varje gång jag byter maskin måste jag justera vikterna. Jag är inte händig och det är inte första gången jag gör mig illa. 20 sekunder är inte mycket tid för att byta maskin, justera vikterna och gympa! Det verkliga straffet består av Gula tights svettas kopiöst! Stora droppar glimtar i neonlampornas sken. Hon har enorma blöta fläckar av svett under armarna, i slutet av ryggen och… ja… i… du vet där benen möts… Varje gång jag har byt vikter och börjar gympa ser jag de fuktiga avtrycken av hennes händer på handtagen. Där ska jag placera mina händer! Det är så j....a äckligt!

Ajdå! Min egen kvot av straff har ökat. I helvetet får man inte svära. Varje gång jag är lite slöare eller svär, blippar min personliga mätare.
Jag måste sluta prata med dig och sätta fart för annars får jag en egen projicerad bild:

Susanne Lanefeldt som skriker Kniiiiipp!
Jag var svensk i mitt liv.
Vad gjorde jag i då för att straffas så hårt? Jag hatade att svettas. Dessutom avskydde jag gympasalarnas doft och att trängas med andra i en rytm som inte var min egen. Jag vägrade gå i tights. Jag tyckte att de skulle förpassas till aerobicsgrupper på 1980-talet. Jag skrev också ett par bitchiga artiklar om det på min blogg…

Intervju med Prudie från Modiga Tankar.
Ur Helvetets krönika, årgång 2013, volym 22, sida 323


P.S.

Nästa inlägg 15/12




Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.