Modiga tankar

Modiga tankar

Månadens tema - Tjockt mode

Har du läst Modiga tankar de senaste tre åren vet du redan att jag avskyr tigths och tunika, det som på modeformej har vi döpt till tjockisuniformen. I tightsen igår följande:
Leggings
Jeggings
Treggings
Tighta byxor
På det läggs den knälånga tunikan.

Fynda Fendi...?

Små, viktiga sakerPosted by Prudie Sun, September 15, 2013 16:53:00
Gillar du absolut en väska från Burberry? Spara pengarna och hunna dig den!

Accessoarer som smycke, halsdukar, skor, väskor är något som är tillgängligt för dig också. Det enda hindret är att det kostar pengar, massor med pengar!

Jag är en plus size kvinna som älskar mode. På Modiga tankar hittar du inte politik eller någon form av – ism. Bloggen skapades av ren kärlek för mode samt andra ting som är sköna för själen (då och då för ögat också). Min storlek är inte ett förhinder eller ett gissel eller ett martyrskap. Imitera Haute couturen och omvandla deras idéer till curvy fashion, är en rolig, spännande sysselsättning att pyssla med.

Jag väntade 6 månader innan jag kunde hitta den gröna nyansen som Vuitton lanserade på sina väskor i våras. Jag äger idag en väska från Accent med samma färg. Jag blev jätte glad när jag såg den! Gick in i affären och köpte den utan att tveka. Blev 399 kr fattigare.

Jag blir inspirerad på den dyra gatan men går och handlar på den billiga. Det kan du också göra. Vintage mässor för accessoarer är till exempel en lösning. Det finns en hel del att fynda eller att investera i. En äkta Saint Lauren förblir det.

Jag fastnade för en del accessoarer från Fendi när det gäller höst och vintern 2013. Det finns flera!

Det är något med stolan som har den ljusa randen i mitten. Jag vet… det är nog några djur som har fått ge bort sitt liv på ett vidrigt sätt som inte förstörde pälsarna. Jag skulle aldrig köpa just den stolan! Däremot blir jag inspirerad att virka en brun/grå halsduk med en orange rand i mitten. I kollektionen finns även en stola med en orange rand.
Väskan påminner om levande eld i en kamin en kall vinterkväll… eller en öppen eld på stranden intill sjön med grillad korv, värma händer och kall rygg… Den väskan skulle kunna bli en underbart udda accessoar på den svarta eller gråa vinterkappan.

Hitta något i den stilen kommer att bli en rejäl utmaning! Men SÅ kul!

Inga -ism på Modiga tankar, endast F.E.T.M.A alltså För Evigt Tillgängligt Mode, Annars...

smiley

Ha det gott!

Vid pennan,
Prudie

Nästan inlägg kommer 6/10, om 3 veckor. Helgen den 29/30 september är bokad med Sweet Treats som är laddad med höstnyheterna!