Modiga tankar

Modiga tankar

Månadens tema - Tjockt mode

Har du läst Modiga tankar de senaste tre åren vet du redan att jag avskyr tigths och tunika, det som på modeformej har vi döpt till tjockisuniformen. I tightsen igår följande:
Leggings
Jeggings
Treggings
Tighta byxor
På det läggs den knälånga tunikan.

Het sand mellan tårna eller en glimt av Glan

SommarPosted by Prudie Sun, May 12, 2013 15:22:35

AAAtjooooo!

Hej och hå!
Letar efter luft, tar fram den fuktiga pappersnäsduken och blåser ut eländet. Ändå vill hon inte ta tabletter, det är vår Ellie.

Dagen ser fint ut utanför fönstret… Konstaterar jag och tittar på de nygröna löv som svajar i vinden på björkarna. Jag längtar ut men vi har redaktionsmöte (eller söndagsfika). Vi har mycket att göra och snabbare än vi tror är jag på flygplanet till Spanien och Granada.

Ellie funderar fortfarande på vad hon ska göra. Hon siktar sig på ett isberg flyttande från Nordpolen söderut, inga växter, en övergiven, gullig isbjörnsunge som hennes enda sällskap, ungefär som tigern Richard Parker i Life of Pi…

Vänta en stund… Kör tillbaka!

Det blir nog åka till landet.

Olika sorter av sommar

Landet är något väldigt nytt i Ellies liv. Det är en liten stuga i Klockriket (Östergötland). Stugan kom med Krissian (uttalas så) som använder den flyktigt. Ellies beskrivning av den är: Det finns en dusch och en riktig toa! Jag har inte besökt den än. Min familj är för stor för stugan och jag reser sällan utan mina barn.
I stugan skulle ni kunna få en glimt av den riktiga Ellie i blommiga toppar och i korta byxor! Stadens stressade svarta änka blir en bohemisk häxa som knarkar i sig Harlequinromaner och går barfota i gräsmattan utan att bry sig om att hon kan råka gå på ett trött getting (har hänt).

Jag däremot ska hålla mig till civiliserade och högst tuktade, moriska trädgårdar som Alhambra, bada i nästan genomskinligt vatten i Medelhavet och sola på vackra stränder på Costa Tropical.

Vänta en stund… Kör tillbaka!

Det blir nog se till att familjen dricker tillräckligt mycket i värmen, smörjer deras ömtåliga kroppar med solfaktor 1 000 000 och har sina förbaskade kepsar på huvudet.

Vi har delat den här bilden på Facebook. En av våra vänner visade den.

Det tycker jag sammanfattar en av våra tips för sommaren. Fast, handen på hjärtat, jag tror inte att det finns en riktig bra tablett som doserar självförtroende när man behöver det som mest!

Ha det gott i värmen och sola lagom!

Vid pennan,

Prudie

Nästa inlägg kommer 26/5